Planten

Wij kopen de planten in aan de klokken van FloraHolland en bij gerenommeerde kwekers in binnen- en buitenland. We kiezen altijd voor de juiste prijs- kwaliteitverhouding, dus het is per periode verschillend hoe we de meeste inkoop doen. Dit doen we altijd in samenspraak met de klant.

Hoe het werkt

Inkopen op aanvraag

U geeft uw bestelling op en wij kopen het voor u in. Rechtstreeks van de klok.

Inkopen uit de webshop

Kopen uit een groot assortiment bloemen, planten en decoratieartikelen.

Zelf inkopen op de klok

Zelf uw handel inkopen op alle veilingklokken van bloemenveiling Aalsmeer.
Planten
Planten icoon

Weekaanbieding

Wij versturen wekelijks een aanbieding per mail. Hierin staan de producten die we op dat moment gunstig kunnen inkopen, de nieuwigheden en andere interessante producten die we de week erop kunnen leveren.

Wil je ook op de hoogte gehouden worden en de weekaanbieding in je mailbox ontvangen? Stuur een mail naar inkoop@floraned.nl en wij maken het in orde.

Image
Image
Image

Ruimte

We zijn gevestigd in een boxruimte op locatie FloraHolland vestiging Naaldwijk. Hier delen we de ruimte met Stokman bloemenexport, waar wij een hele goede samenwerking mee hebben. We hebben de beschikking over 2 laaddocks, dus ideaal voor de verlading van grote en kleinere bestellingen. Tevens is het mogelijk om in de box de handel te komen laden met de auto of busje.

Image

Direct kennismaken

Vul hieronder je gegevens in om nader kennis te maken. Je bent bij ons op het bedrijf welkom voor een kop koffie of wij komen naar jullie locatie toe.